Logga in

Företaget

BILMEKANO Asarum

Bilmekano startade år 2002 i Asarum i Karlshamn och vi har idag nio stycken anställda i vår verkstad. Vi arbetar med service och reparation av bilar, lätta lastbilar och släpvagnar, felsökning med den modernaste diagnosutrustningen, bilglas, mindre plåtarbeten, däck, fälgar, hjulinställning- fyrhjulsmätning, AC, underredsbehandling, motoruppgradering (chiptrimning) med mera. Vi är återförsäljare av KCR, Sveriges mest sålda effektboxar och vi hyr dessutom ut släp och hästtransporter.

Däckförsäljning av högkvalitativa däck

Om du får punktering eller är i behov av att byta däck så kan vi hjälpa dig då vi på Bilmekano i Asarum i Karlshamn erbjuder däckförsäljning av högkvalitativa däck från kända tillverkare. Våra duktiga mekaniker är välutbildade och väl insatta i dagens avancerade elektronik som finns i bilarna och kan hjälpa dig att fixa problem och fel som kan uppstå i moderna bilar. Vi är dessutom specialutbildade på vissa bilmärken som exempelvis SAAB, Opel, Toyota, VW, Audi och Skoda med flera. Vi är även ackrediterade för att släcka Bilprovningens 2:or så ifall din bil ej går igenom besiktningen så kan vi åtgärda felen samt rapportera in till transportstyrelsen så att du kan köra ut från verkstaden med en besiktad, godkänd bil. Vi kan åtgärda de flesta fel både på utsidan och insidan av bilen.

Ny bil med garanti? Inga problem, nybilsgarantin gäller när du gör service hos oss. Vi har tillgång till alla original servicescheman och den senaste utrustningen för att göra service på din bil enligt tillverkarens rekommendationer. Som Mekonomen certifierad verkstad så kan vi erbjuda en bra service, kundsupport och reservdelar såsom däck till ett bra pris. Självklart så funkar Mekonomen kortet hos oss!

Däck Bilglas Karlshamn Asarum