Boka verkstad / service

Bok en tid för verkstadsbesök / service

Effektiv felsökning och service

Våra fordonsmekaniker utbildas kontinuerligt för att kunna vara uppdaterade på nya bilmodeller, tekniker, verktyg och tillbehör samt för att utföra felsökning av bilelektronik. Och vi har den tekniska utrustningen som krävs för att kunna serva nya bilar med bibehållen nybilsgaranti.

Alltid bra priser på orginalservice

Du behöver inte oroa dig om din bil är ny, fabriksgarantin gäller även när du servar hos oss, då vi alltid utför ett fackmannamässigt arbete enligt tillverkarens instruktioner. Vi använder alltid reservdelar med minst motsvarande kvalitet som biltillverkaren föreskriver vilket betyder att vår stämpel är lika mycket värd som märkesverkstadens. Hör av dig för prisuppgift till just din bil – det brukar löna sig!

Förmånlig assistansförsäkring ingår

När du servar din bil hos oss ingår en assistansförsäkring i ett år. Assistansförsäkringen ger dig kostnadsfri assistans vid exempelvis tekniska fel, eller punktering, inklusive bärgning.

Dela upp betalningen – upp till 24 mån

Med det kostnadsfria Autoexperten kortet kan du få en engångskredit för ett enskilt reparationstillfälle, eller kredit för löpande service och reparationer. Delbetala räntefritt upp till 24 månader i våra butiker och verkstäder. Ansök om kortet på plats hos oss eller direkt här på webben under menyn Autoexperten kortet ovan.