Släphyra

Hyr ditt släp hos oss när du befinner dig Asarum och Karlshamn!

Ska du flytta hemifrån, rensa förrådet eller frakta hem en ny soffa? Har du just gjort i ordning trädgården och har mängder av kvistar, grenar, löv och ogräs som du vill få bort? Behöver du helt enkelt ett extra lastutymme? På Bilmekano i Asarum i Karlshamn kan du hyra släp till ett bra pris!

Hästtransport

Hos oss finns hästtransport till uthyrning. Kanske ska er häst byta stall eller delta i en tävling i ett ridhus längre bort för endast 350 kronor per dygn kan du hyra vår hästtransport. För 695 kronor kan du hyra det från fredag till söndag. Släpet är extrautrustat med extra bromsljus, ringar till hö-nät och öppningsbara fönster där fram. Det har frontutlastning, men en kombiramp.

Gallersläp

Vi har ett gallersläp till uthyrning för endast 295 kronor per dygn. Släpens invändiga mått är 2,51 x 1,45 meter och passar bra när du till exempel behöver slänga större saker på sorter-gården, hämta hem en möbel eller ska flytta kartonger till ditt nya hem.

Våra tjänster

Bilmekano är en märkesoberoende verkstad och samarbetar med Autoexperten.
Vi vill vara det självklara alternativet för privatpersoner och företag som prioriterar hög servicegrad, flexibilitet, personligt bemötande och ekonomi.
Bilmekano är ackrediterat av Swedac för att släcka Bilprovningens 2:or.

Service

Vi utför service på alla bilar! Vi reparerar och servar de flesta bilmodeller med bibehållen
nybilsgaranti. Reservdelar motsvarande originalkvalitet, med tre års funktionsgaranti.
Upp till 24 månaders räntefri delbetalning med Autoexperten kortet.

Däck

Däck

Rätt däck är viktigt för din och andras säkerhet och helt enkelt ett måste. Låt därför våra experter hjälpa dig med det du behöver. Vi erbjuder däckservice, däckbyten, däckförvaring och däckförsäljning av högkvalitativa däck från kända tillverkare.

KCR Effektboxar

KCR Effektboxar

Problem med AC? Vi är certifierade och har den senaste utrustningen för att avhjälpa dina ac-problem. Har du problem med oxiderade / sönderblekta strålkastarglas? Vi polerar och återställer strålkastarens funktion utan dyra byten av kompletta strålkastare.

Autoexperten kortet

Med Autoexperten kortet kan du hos oss dela upp kostnaderna för dina inköp. Du kan välja att betala månadsvis upp till 24 månader räntefritt.

Hyr släp

På Bilmekano kan du hyra släp eller hästtransport till ett bra pris! Vi har ett gallersläp med 2,51 x 1,45 m invändigt mått.
Hos oss finns även en hästtransport till uthyrning. Släpet är extrautrustat och har frontutlastning med en kombiramp.