Service

Vi utför service på alla bilar!

Vi reparerar och servar de flesta bilmodeller med bibehållen nybilsgaranti. Reservdelar motsvarande originalkvalitet, med tre års funktionsgaranti. Upp till 24 månaders räntefri delbetalning med Autoexperten kortet.

Förmånlig assistansförsäkring ingår
När du servar din bil hos oss ingår en assistansförsäkring i ett år. Assistansförsäkringen ger dig kostnadsfri assistans vid exempelvis tekniska fel, eller punktering, inklusive bärgning.

Effektiv felsökning och service
Våra fordonsmekaniker utbildas kontinuerligt för att kunna vara uppdaterade på nya bilmodeller, tekniker, verktyg och tillbehör samt för att utföra felsökning av bilelektronik. Och vi har den tekniska utrustningen som krävs för att kunna serva nya bilar med bibehållen nybilsgaranti.

Dela upp betalningen med Autoexperten kortet
Med det kostnadsfria Autoexperten kortet kan du få en engångskredit för ett enskilt reparationstillfälle, eller kredit för löpande service och reparationer. Delbetala räntefritt upp till 24 månader i våra butiker och verkstäder. Ansök om kortet på plats hos oss eller direkt här på webben under menyn Autoexperten kortet ovan.

Alltid bra priser på originalservice till just din bil
Du behöver inte oroa dig om din bil är ny, fabriksgarantin gäller även när du servar hos oss då vi alltid utför ett fackmannamässigt arbete enligt tillverkarens instruktioner. Vi använder alltid reservdelar med minst motsvarande kvalitet som biltillverkaren föreskriver vilket betyder att vår stämpel är lika mycket värd som märkesverkstadens.

Hör gärna av dig för prisuppgift till just din bil – det brukar löna sig!

Våra tjänster

Bilmekano är en märkesoberoende verkstad och samarbetar med Autoexperten.
Vi vill vara det självklara alternativet för privatpersoner och företag som prioriterar hög servicegrad, flexibilitet, personligt bemötande och ekonomi.
Bilmekano är ackrediterat av Swedac för att släcka Bilprovningens 2:or.

Service

Vi utför service på alla bilar! Vi reparerar och servar de flesta bilmodeller med bibehållen
nybilsgaranti. Reservdelar motsvarande originalkvalitet, med tre års funktionsgaranti.
Upp till 24 månaders räntefri delbetalning med Autoexperten kortet.

Däck

Däck

Rätt däck är viktigt för din och andras säkerhet och helt enkelt ett måste. Låt därför våra experter hjälpa dig med det du behöver. Vi erbjuder däckservice, däckbyten, däckförvaring och däckförsäljning av högkvalitativa däck från kända tillverkare.

KCR Effektboxar

KCR Effektboxar

Problem med AC? Vi är certifierade och har den senaste utrustningen för att avhjälpa dina ac-problem. Har du problem med oxiderade / sönderblekta strålkastarglas? Vi polerar och återställer strålkastarens funktion utan dyra byten av kompletta strålkastare.

Autoexperten kortet

Med Autoexperten kortet kan du hos oss dela upp kostnaderna för dina inköp. Du kan välja att betala månadsvis upp till 24 månader räntefritt.

Hyr släp

På Bilmekano kan du hyra släp eller hästtransport till ett bra pris! Vi har ett gallersläp med 2,51 x 1,45 m invändigt mått.
Hos oss finns även en hästtransport till uthyrning. Släpet är extrautrustat och har frontutlastning med en kombiramp.