Däck

Däckverkstad i Asarum, Karlshamn.

Behöver du byta, serva, förvara eller köpa nya däck? Då är du varmt välkommen till oss på Bilmekano i Asarum, Karlshamn. Vi ser till att du får högkvalitativa däck med ett supergrepp på vägarna, så att du känna dig trygg i bilen när du kör! Rätt däck är viktigt för din och andras säkerhet och helt enkelt ett måste. Låt därför våra experter hjälpa dig med det du behöver. Vi erbjuder däckservice, däckbyten, däckförvaring och däckförsäljning av högkvalitativa däck från kända tillverkare. Däck av hög kvalitet ger minskad bränsleförbrukning och bättre prestanda.

När det börjar bli dags för däckbyte är vi redo! Vi gör en noggrann kontroll på dina däck och kollar mönsterdjup och lufttryck innan du får rulla ut på vägarna igen. Mellan den 1 april till 1 december får du köra med sommardäck på bilen, men mellan den 16 april och 30 september är det ett måste, om det inte är eller förväntas bli vinterväglag. Vinterdäck ska användas vid vinterväglag, samt mellan den 1 december och 15 april. Kom in till oss när det är dags så löser vi bytet! Vi arbetar snabbt och effektivt utan att tumma på noggrannheten – säkerheten går alltid först för oss.

Vi kan däck!

Hos Bilmekano i Asarum, Karlshamn överlåter du din bil i trygga händer. Våra skickliga mekaniker är välutbildade och insatta i dagens avancerade elektronik och kan lösa de problem som uppstår med din bil. Har du frågor kring våra tjänster eller vill veta mer om vår däckförsäljning så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss!

Våra tjänster

Bilmekano är en märkesoberoende verkstad och samarbetar med Autoexperten.
Vi vill vara det självklara alternativet för privatpersoner och företag som prioriterar hög servicegrad, flexibilitet, personligt bemötande och ekonomi.
Bilmekano är ackrediterat av Swedac för att släcka Bilprovningens 2:or.

Service

Vi utför service på alla bilar! Vi reparerar och servar de flesta bilmodeller med bibehållen
nybilsgaranti. Reservdelar motsvarande originalkvalitet, med tre års funktionsgaranti.
Upp till 24 månaders räntefri delbetalning med Autoexperten kortet.

Däck

Däck

Rätt däck är viktigt för din och andras säkerhet och helt enkelt ett måste. Låt därför våra experter hjälpa dig med det du behöver. Vi erbjuder däckservice, däckbyten, däckförvaring och däckförsäljning av högkvalitativa däck från kända tillverkare.

KCR Effektboxar

KCR Effektboxar

Problem med AC? Vi är certifierade och har den senaste utrustningen för att avhjälpa dina ac-problem. Har du problem med oxiderade / sönderblekta strålkastarglas? Vi polerar och återställer strålkastarens funktion utan dyra byten av kompletta strålkastare.

Autoexperten kortet

Med Autoexperten kortet kan du hos oss dela upp kostnaderna för dina inköp. Du kan välja att betala månadsvis upp till 24 månader räntefritt.

Hyr släp

På Bilmekano kan du hyra släp eller hästtransport till ett bra pris! Vi har ett gallersläp med 2,51 x 1,45 m invändigt mått.
Hos oss finns även en hästtransport till uthyrning. Släpet är extrautrustat och har frontutlastning med en kombiramp.