Om Bilmekano

Alla bilars verkstad

Bilmekano är en märkesoberoende verkstad. Vi vill vara det självklara alternativet för privatpersoner och företag som prioriterar hög servicegrad, flexibilitet, personligt bemötande och ekonomi. Bilmekano är ackrediterat av Swedac för att släcka Bilprovningens 2:or.

Om företaget

Bilmekano startade år 2002 i Asarum i Karlshamn och idag har vi nio anställda i vår verkstad.

Vi erbjuder service och reparation av bilar samt lätta lastbilar och släpvagnar, felsökning med den modernaste diagnosutrustningen, service på bilglas, mindre plåtarbeten, däck, fälgar, hjulinställning, fyrhjulsmätning, AC, underredsbehandling, motoruppdragering (chiptrimning) med mera. Vi är återförsäljare av KCR, Sveriges mest sålda effektboxar och dessutom hyr vi ut Ifor Williams släp och hästtransporter.

Tips & råd

På Bilmekano i Asarum kan du få råd och tips gällande montering och arbeten gällande din bil. Vi hanterar dessutom byten, returer och reklamationer kostnadsfritt när du köpt via oss.

Så är du i närheten av Karlshamn och behöver hyra ett släp, laga stenskottet i ditt bilglas eller kanske byta däck – tveka då inte på att vända dig till oss för bästa resultat och service!