Logga in

Välkommen

Däckverkstad i Asarum, Karlshamn.

Behöver du byta, serva, förvara eller köpa nya däck? Då är du varmt välkommen till oss på Bilmekano i Asarum, Karlshamn. Vi ser till att du får högkvalitativa däck med ett supergrepp på vägarna, så att du känna dig trygg i bilen när du kör! Rätt däck är viktigt för din och andras säkerhet och helt enkelt ett måste. Låt därför våra experter hjälpa dig med det du behöver. Vi erbjuder däckservice, däckbyten, däckförvaring och däckförsäljning av högkvalitativa däck från kända tillverkare. Däck av hög kvalitet ger minskad bränsleförbrukning och bättre prestanda.

När det börjar bli dags för däckbyte är vi redo! Vi gör en noggrann kontroll på dina däck och kollar mönsterdjup och lufttryck innan du får rulla ut på vägarna igen. Mellan den 1 april till 1 december får du köra med sommardäck på bilen, men mellan den 16 april och 30 september är det ett måste, om det inte är eller förväntas bli vinterväglag. Vinterdäck ska användas vid vinterväglag, samt mellan den 1 december och 15 april. Kom in till oss när det är dags så löser vi bytet! Vi arbetar snabbt och effektivt utan att tumma på noggrannheten – säkerheten går alltid först för oss.

Hos Bilmekano i Asarum, Karlshamn överlåter du din bil i trygga händer. Våra skickliga mekaniker är välutbildade och insatta i dagens avancerade elektronik och kan lösa de problem som uppstår med din bil. Har du frågor kring våra tjänster eller vill veta mer om vår däckförsäljning så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss!

Nyheter / Kampanjer