Logga in

Företaget

Bilmekano i Asarum – utför service på bilglas i Karlshamn

Har du fått stenskott i ditt bilglas? Behöver du hyra släp till flytten? Välkommen in till oss på Bilmekano i Asarum, Karlshamn, så hjälper vi dig med det och mycket mer! Vi har nu bytt kedja till Autoexperten för att kunna ge dig och ditt fordon ännu bättre service.

Bilmekano startade år 2002 i Asarum i Karlshamn och idag har vi nio anställda i vår verkstad. Vi erbjuder service och reparation av bilar samt lätta lastbilar och släpvagnar, felsökning med den modernaste diagnosutrustningen, service på bilglas, mindre plåtarbeten, däck, fälgar, hjulinställning, fyrhjulsmätning, AC, underredsbehandling, motoruppdragering (chiptrimning) med mera. Vi är återförsäljare av KCR, Sveriges mest sålda effektboxar och dessutom hyr vi ut Ifor Williams släp och hästtransporter.

På Bilmekano i Asarum kan du få råd och tips gällande montering och arbeten gällande din bil. Vi hanterar dessutom byten, returer och reklamationer kostnadsfritt när du köpt via oss.

Så är du i närheten av Karlshamn och behöver hyra ett släp, laga stenskottet i ditt bilglas eller kanske byta däck – tveka då inte på att vända dig till oss för bästa resultat och service!

Däckförsäljning av högkvalitativa däck

Om du får punktering eller är i behov av att byta däck så kan vi hjälpa dig då vi på Bilmekano i Asarum i Karlshamn erbjuder däckförsäljning av högkvalitativa däck från kända tillverkare. Våra duktiga mekaniker är välutbildade och väl insatta i dagens avancerade elektronik som finns i bilarna och kan hjälpa dig att fixa problem och fel som kan uppstå i moderna bilar. Vi är dessutom specialutbildade på vissa bilmärken som exempelvis SAAB, Opel, Toyota, VW, Audi och Skoda med flera. Vi är även ackrediterade för att släcka Bilprovningens 2:or så ifall din bil ej går igenom besiktningen så kan vi åtgärda felen samt rapportera in till transportstyrelsen så att du kan köra ut från verkstaden med en besiktad, godkänd bil. Vi kan åtgärda de flesta fel både på utsidan och insidan av bilen.

Ny bil med garanti? Inga problem, nybilsgarantin gäller när du gör service hos oss. Vi har tillgång till alla originalservice-scheman och den senaste utrustningen för att göra service på din bil enligt tillverkarens rekommendationer.