Logga in

Välkommen

Hyr ditt släp hos oss när du befinner dig
Asarum och Karlshamn!

Ska du flytta hemifrån, rensa förrådet eller frakta hem en ny soffa? Har du just gjort iordning trädgården och har mängder av kvistar, grenar, löv och ogräs som du vill få bort? Behöver du helt enkelt ett extra lastutymme? På Bilmekano i Asarum i Karlshamn kan du hyra släp till ett bra pris!

Vi på Bilmekano vill gärna vara det självklara alternativet för både privatpersoner och företag runt om i Asarum och Karlshamn som är ute efter effektiv och professionell bilservice. Oavsett om du behöver reparera bilglas som gått sönder, byta däck inför en ny säsong, hyra släp till flytten eller kanske vill göra en felsökning av bilen – så finns vi här för dig! Vi som arbetar på Bilmekano erbjuder våra kunder tjänster med en hög servicenivå och ett personligt bemötande. Vi arbetar effektivt och till ett förmånligt pris.

Behöver du hyra släp? Vi har två gallersläp till uthyrning för endast 295 kronor per dygn. Släpens invändiga mått är 2,51 x 1,45 meter och passar bra när du till exempel behöver slänga större saker på sorter-gården, hämta hem en möbel eller ska flytta kartonger till ditt nya hem. Hos oss finns även en hästtransport till uthyrning. Kanske ska er häst byta stall eller delta i en tävling i ett ridhus längre bort – för endast 350 kronor per dygn kan du hyra vår hästtransport. För 695 kronor kan du hyra det från fredag till söndag. Släpet är extrautrustat med extra bromsljus, ringar till hö-nät och öppningsbara fönster där fram. Det har frontutlastning, men en kombiramp.

Hör av dig till oss när du befinner dig i närheten av Asarum i Karlshamn och behöver hyra släp eller hästtransport!

Gallersläp Ifor Williams P8e

Gallersläp 1 Gallersläp 2  Gallersläp 3

Totalvikt: 750 kg
Lastvikt: 450 kg
Invändiga mått: 2.51 x 1.45m

Pris: 295 kr per dygn

 

Hästtransport HB403 (enhästars)

HB403 svart Hb403 svart bak

Totalvikt: 1360 kg
Tjänstevikt: 767 kg
Detta släp är extrautrustat med extra bromsljus, hönätsringar och öppningsbara fönster fram.
Frontutlastning finns men ej kombiramp.
Se fler specifikationer här
.

Pris: 350 kr per dygn
Meetingpris (fre-sön): 695 kr

 

Priser inklusive moms. Kontakta oss för bokning!

Nyheter / Kampanjer