Logga in

Service

Vi utför service på alla bilar!

Vi har nu bytt kedja till Autoexperten för att kunna ge er och ert fordon en ännu bättre service.

Vi reparerar och servar de flesta bilmodeller med bibehållen nybilsgaranti. Reservdelar motsvarande originalkvalitet, med tre års funktionsgaranti. Upp till 24 månaders räntefri delbetalning med Autoexperten kortet.

 

Förmånlig  assistansförsäkring ingår
När du servar din bil hos oss ingår en assistensförsäkring i ett år. Assistansförsäkringen ger dig kostnadsfri assistans vid exempelvis tekniska fel, eller punktering, inklusive bärgning.

Effektiv felsökning och service
Våra fordonsmekaniker utbildas kontinuerligt för att kunna vara uppdaterade på nya bilmodeller, tekniker, verktyg och tillbehör samt för att utföra felsökning av bilelektronik. Och vi har den tekniska utrustningen som krävs för att kunna serva nya bilar med bibehållen nybilsgaranti.

Dela upp betalningen med Autoexperten kortet
Med det kostnadsfria Autoexperten kortet kan du få en engångskredit för ett enskilt reparationstillfälle, eller kredit för löpande service och reparationer. Delbetala räntefritt upp till 24 månader i våra butiker och verkstäder. Ansök om kortet på plats hos oss eller direkt här på webben under menyn Autoexperten kortet ovan.

Alltid bra priser på originalservice till just din bil. Du behöver inte oroa dig om din bil är ny, fabriksgarantin gäller även när du servar hos oss då vi alltid utför ett fackmannamässigt arbete enligt tillverkarens instruktioner. Vi använder alltid reservdelar med minst motsvarande kvalitet som biltillverkaren föreskriver vilket betyder att vår stämpel är lika mycket värd som märkesverkstadens. Hör gärna av dig för prisuppgift till just din bil – det brukar löna sig!